Ybliss: Everything You Need To Know About Oduataj Entertainment’s New Signee

Ayoabayomi Efuwape Timothy: Everything You Need To Know About Oduataj Entertainment’s New Signee. 

A lot is happening in the entertainment industry. A while back it was all about Mavin Records led by Don Jazzy, and DMW led by David Adeleke popularly known as Davido appreciating the talent in Boyspyce and Zhenoboy respectively.

It’s all about Oduataj Entertainment’s new boy Ayoabayomi Efuwape Timothy aka YBLISS at the moment.

Ybliss

The young talent has been going after his dream since he was only a teenager. Today, it can be said that his efforts have finally been crowned with success.

In his words, he was born on the 25th of September, 1995, and was raised in Lagos, however, he is an indigene of Ogun State, Abeokuta to be precise. He has been into music since he was 9 years old, and has been very involved in it due to his love for it.

The singer has singled out Burna Boy as his role model which is not surprising due to his love for Afrobeat.

In his words, he aims high and does see himself winning awards.

Here is everything Ayoabayomi Efuwape Timothy said in an interview after his breakthrough:

Q1. Can you please introduce yourself?

Answer: My name is Ayoabayomi Efuwape Timothy, I was born on the year 1995 September 25th, I hail from Abeokuta in Ogun State Nigeria,  I was born and brought up in Lagos State

Q2. Can you list how many albums you have produced?

Answer: None

Q3. Which album is your best and what makes it your best?

Answer: I have an unreleased Ep album dropping soon

Which is titled HEART DESIRE (EP) by Ybliss AN ODUATAJ ENTERTAINMENT INC release.

Q4. What is your style of music?

Answer: I’m an afrobeat singer.

Q5. Why did you choose the style?

Answer: Because I love the vibes.

Q6. As an artist, you will have some people who are always there for you whenever you call, can you mention them?

Answer: My Family, My Friends, My fiance, and my fam

Q7. Who is your role model?

Answer: Burna boy has been my Role model from day 1

Q8. Any challenges in the music industry?

Answer: They’re many but I can’t complain I think all is good

What doesn’t kill me makes me stronger

Q9. Where do you see yourself shortly?

Answer: I aim high

Q10. Can we talk about your producer (Oduataj Entertainment)?

Answer: First of all I will like to say a big thanks to the CEO Of ODUATAJ ENTERTAINMENT  in the person of MR TAIWO ODUALA  is a great mentor and has been a good godfather to me who always had an excellent plan for me, and the same goes for his Manager MR JOEL MATT I appreciate him also he does check on me and gives me some advice, and to my Able Producer Myner Beat I appreciate you we’ve been a good family  I can say it proudly I’m ready to represent ODUATAJ ENTERTAINMENT in any part of the World.

Q11. What is the feedback from your fans?

Answer: Thanks to them, they all appreciate what Ybliss is giving them and they have been supportive

I have my EP ALBUM title HEART DESIRE by YblIss AN ODUATAJ ENTERTAINMENT INC 2022. Is on its way to dropping in a couple of days.

Ybliss
Ybliss

Be the first to comment

Advertisements